Krmiva

Časopisi se mogu kupiti ili naručiti kod izdavača, Hrvatsko agronomsko društvo, Zagreb, Berislavićeva 6 ili na telefon/fax 01 48 72 493.
 

2010

03

INTERAKCIJE GENOTIP X SUSTAVA HRANIDBE KOD MASE MESA OSNOVNIH DIJELOVA TRUPA BROJLERSKIH PILIA (str.127-133)

GENOTYPE X DIET INTERACTIONS WITH MEAT MASS OF MAIN CARCASS PARTS IN BROILER CHICKENS (str.127-133)

Nedeljka Nikolova, Vasil Kostov, Tosho Kostadinov

Izvorni znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

INDEKS DISPERZIJE BJELANČEVINA I RASTVORLJIVOST BJELANČEVINA U KALIJEVOM HIDROKSIDU KAO INDIKATORI STUPNJA TERMIČKE OBRADE PUNOMASNE SOJE (str.135-140)

PROTEIN DISPERSIBILITY INDEX AND PROTEIN SOLUBILITY IN POTASSIUM HYDROXID AS INDICATORS OF THE DEGREE OF FULLFAT SOYBEAN HEAT TREATMENT (str.135-140)

Dragan Palić, Kedibone Yvonne Modika, Sophia Elisabeth Coetzee, Jovanka Lević, Bojana Kokić, Nedeljka Peno

Izvorni znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

KRETANJE SADRŽAJA OLOVA U STOČNOJ HRANI I KRMNIM SMJESAMA ZA PERAD (str.141-146)

VARIABILITY OF LEAD CONTENT IN FEEDSTUFFS AND MIXED FEEDS FOR POULTRY (str.141-146)

Fahira Alibegović-Zečić, Alda Gagić, Slavica Piplica, Aida Kavazović, Ćazim Crnkić, Emina Rešidbegović

Izvorni znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

DJELOVANJE MIJEŠANJA I RAZINE UKLJUČIVANJA SOJINOG ULJA I NJEGOVE ZAKISELJENE SAPUNASTE SMJESE NA REZULTATE BROJLERA (str.147-152)

EFFECTS OF BLENDING AND INCLUSION LEVEL OF SOY OIL AND ITS ACIDULATED SOAPSTOCK ON BROILER PERFORMANCE (str.147-152)

Seyed Davood Sharifi, A. Afzalzadeh, F. Bitaraf, M. Hashemi

Izvorni znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

DJELOVANJE FLAVOMICINA I PROTEKSINA NA RAST I POPULACIJU CRIJEVNE MIKROFLORE BROJLERA HRANJENIH OBROCIMA RAZLIČITE KOLIČINE SOJINOG ULJA
(str.153-156)

EFFECTS OF FLAVOMYCIN AND PROTEXIN ON GROWTH PERFORMANCE AND INTESTINAL MICROFLORA POPULATION OF BROILER FED DIETS WITH DIFFERENT LEVELS OF SOY OIL (str.153-156)

Seyed Davood Sharifi, Ali Akbar Khadem, E. Tavazoee, Abbas Barin, Hamidreza Moslehi

Izvorni znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

UTJECAJ ORGANSKE GNOJIDBE NA PRINOS, KEMIJSKI
SASTAV I HRANIDBENU VRIJEDNOST ZRNA KUKURUZA

(str.157-164)

INFLUENCE OF ORGANIC FERTILIZATION ON YIELD, CHEMICAL COMPOSITION AND NUTRITIVE VALUE OF MAIZE KERNEL (str.157-164)

Želimir Nataša Vukobratović, Marija Vukobratović, Vinko Pintić, Franjo Poljak, Nataša Pintić-Puklec, Marija Premec

Izvorni znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

ODREĐIVANJE AKTIVNIH TVARI U LJEKOVITIM KRMIVIMA (str.165-169)

DETERMINATION OF ACTIVE SUBSTANCES IN MEDICATED FEEDSTUFFS (str.165-169)

Monika Przeniosło-Siwczyńska, Krzysztof Kwiatek

Izvorni znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

GENETSKI MODIFICIRANI ORGANIZMI I PROIZVODI U EUROPSKOM ZAKONSKOM KONTEKSTU (str.171-176)

GENETICALLY MODIFIED ORGANISMS AND PRODUCTS IN EUROPEAN LEGAL CONTEXT (str.171-176)

Jana Tkáčiková, Petr P. Vaculík

Stručni rad

 

PDF
Hrvatski

 

CODEX ALIMENTARIUS – SVJETSKI STANDARD ZA SIGURNOST HRANE I KRMIVA (HRANIDBENI LANAC) (str.177-179)

CODEX ALIMENTARIUS – THE WORLD STANDARD FOR FOOD AND FEED SAFETY (FOOD CHAIN) (str.177-179)

Krzysztof Kwiatek, Ewelina Kowalczyk

Stručni rad

 

PDF
Hrvatski