Krmiva

Časopisi se mogu kupiti ili naručiti kod izdavača, Hrvatsko agronomsko društvo, Zagreb, Berislavićeva 6 ili na telefon/fax 01 48 72 493.
 

2010

06

PROSJEČNA TOPIVOST MONONATRIJEVIH FOSFATA FIZIKALNO-KEMIJSKA PROCJENA FOSFATA KRMIVA KAO KRITERIJ ZA NJIHOVU KLASIFIKACIJU (str.299-315)

PHYSICO-CHEMICAL EVALUATION OF FEED PHOSPHATES
AS A CRITERION OF THEIR CLASSIFICATION
(str.299-315)

Dorota Jamroz, Agnieszka Gajda-Janiak, Zbigniew Wzorek, Zygmunt Kowalski

Izvorni znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

USPOREDBA DOBROBITI KRAVA MUZARA U VEZANOM I SLOBODNOM UZGOJU (str.317-331)

COMPARISON OF WELFARE OF DAIRY COWS UNDER TETHER AND FREE HOUSING CONDITIONS (str.317-331)

Dragica Ornik, Marko Volk, Maksimilijan Brus, M Janžekovič

Izvorni znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

HRANIDBA JANJADI I ACIDOBAZNA RAVNOTEŽA (str.333-338)

NUTRITION OF LAMBS AND ACID-BASE BALANCE (str.333-338)

Zvonko Antunović, Marcela Šperanda, Josip Novoselec,
Mislav Djidara

Izvorni znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

EPIDEMIOLOŠKO ISTRAŽIVANJE BOLESTI ŽIVOTINJA UZROKOVANIH SOJEVIMA CLOSTRIDIUM PERFRINGENS IZOLIRANIH IZ HRANE (str.339-343)

EPIDEMIOLOGICAL INVESTIGATION OF ANIMAL DISEASES CAUSED BY CLOSTRIDIUM PERFRINGENS STRAINS ISOLATED FROM FEEDINGSTUFFS (str.339-343)

Elżbieta Kukier, Magdalena Goldsztejn, Krzysztof Kwiatek

Izvorni znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

PROCES USKLAĐIVANJA I PROVOĐENJA ZAKONA O HRANI/KRMIVU U POLJSKOJ U RAZDOBLJU 1994 - 2009 (str.345-348)

PROCESS OF HARMONIZATION AND IMPLEMENTATION OF THE EU FOOD/FEED LAW IN POLAND IN THE PERIOD 1994-2009 (str.345-348)

Krzysztof Kwiatek, Ewelina Kowalczyk

Stručni rad

 

PDF
Hrvatski

 

PLASIRANJE NA TRŽIŠTE I KORIŠTENJE KRMIVA - NOVI PROPIS (str.349-351)

PLACING ON THE MARKET AND USE OF FEEDINGSTUFF - NEW REGULATION (str.349-351)

Jana Tkáčiková

Stručni rad

 

PDF
Hrvatski

 

ENZIMATSKO ODREĐIVANJE GLIKOLITIČKOG POTENCIJALA – POUZDANA METODA ZA PREDVIĐANJE KVALITETE MESA
(str.353-358)

ENZYMATIC ASSAY FOR GLYCOLITIC POTENTIAL DETERMINATION – A RELIABLE METHOD FOR MEAT
QUALITY PREDICTION
(str.353-358)

Senka Majić, Rosemary Vuković, Anamarija Šter,
Elizabeta Has-Schön

Stručni rad

 

PDF
Hrvatski