Krmiva

Časopisi se mogu kupiti ili naručiti kod izdavača, Hrvatsko agronomsko društvo, Zagreb, Berislavićeva 6 ili na telefon/fax 01 48 72 493.
 

2015

01

PRIMJENA POGAČE SJEMENKI BUNDEVE U HRANIDBI JANJADI U EKOLOŠKOM UZGOJU (str.3-9)

THE USE OF PUMPKIN SEED CAKE IN THE DIETS OF LAMBS IN ORGANIC FARMING (str.3-9)

Zvonko Antunović, Josip Novoselec, Vinko Sičaja, Zvonimir Stainer, Željka Klir, Ivica Matanić

Izvorni znanstveni članak
 

PDF
Hrvatski

 

UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU OVACA I JANJADI NA PROIZVODNA SVOJSTVA I EKSTERIJERNE ODLIKE JANJADI (str.11-16)

INFLUENCE OF DIETARY SELENIUM SUPPLEMENTATION TO EWES AND LAMBS ON PRODUCTION PERFORMANCE AND EXTERIOR CHARACTERISTICS OF LAMBS (str.11-16)

Josip Novoselec, Zvonimir Steiner, Željka Klir, Ivica Matanić, Zvonko Antunović

Izvorni znanstveni članak
 

PDF
Hrvatski

 

UTJECAJ ZAVRŠNE TJELESNE MASE CRNIH SLAVONSKIH SVINJA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA KULENA (str.17-22)

INFLUENCE OF FINAL BODY WEIGHT OF BLACK SLAVONIAN PIGS ON PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF KULEN (str.17-22)

Danijela Samac, Đuro Senčić, Zvonko Antunović, Zvonimir Steiner, Josip Novoselec, Ivana Klarić, Elvira Bugarić

Izvorni znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

ENERGETSKI POTENCIJAL BIOMASE PIRA (str.23-28)

THE ENERGY POTENTIAL OF SPELT BIOMASS (str.23-28)

Nives Jovičić, Ana Matin, Sanja Kalambura

Izvorni znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

O ČEMU OVISI KUPOVINA FUNKCIONALNIH PREHRAMBENIH PROIZVODA? (str.29-36)

WHAT DETERMINES THE PURCHASE OF FUNCTIONAL FOOD PRODUCTS? (str.29-36)

Igor Kralik, Zlata Kralik, Manuela Grčević

Pregledni rad
 

PDF
Hrvatski

 

KUKCI KAO PROTEINSKA KOMPONENTA U HRANIDBI PERADI (str.37-45)

INSECTS AS PROTEIN COMPONENT OF POULTRY FEEDING (str.37-45)

Jasenka Petrić, Brigita Hengl, Andrea Gross-Bošković

Prethodno priopćenje                                                                                                    

PDF
Hrvatski